Persoane interesate

marți

Visez

Visez.. miscare. Cineva care sa fie la fel de energic ca mine, care sa poata sa tina macar o clipa pasul cu mine. Sa rada mereu. Hei zambeste. Si iti arunca o privire ceva de genul ori tu esti nebun ori iti bati joc de mine. Orice ai face tot tu esti de vina. Incerci sa iesi din monotonie si aparent esti un nebun sau unu care nu are ce sa caute printre ceilalti , care isi vad linistiti de mersul lor leeeeeent...prin lume , deci tot nebun ramai. Iti faci ceva specific care pentru altii este deosebit sau mai bine spus ciudat si iar legendara replica ,, esti nebun?!" . Da asa e toti suntem nebuni pentru ca nu facem nimic deosebit doar radem sau ne exprimam cum simtim pentru ca asa vrem . Mergi pe centru si te apuca asa o pofta de cantat iar cel din stanga ta rade afirmand acelasi lucru. Dar tu zambesti si schimbi melodi pana cand vezi ca cel de langa tine se opreste fiindca il durea burta de atata ras. Tie nu-ti pasa ba chiar esti fericit pentru ca l-ai facut pe cel de langa tine sa zabeasca..macar atat ai realizat si tu azi. Si iti continui mersul. Te afli intr-o cafenea zici doua trei vorbe . Multe rasete. Un mesja doua nu conteaza cu cine. Si acum vine partea cea mai ciudata incep tachinarile. Si de ce? Ca sa treaca timpul sau ma scuzati ,, imi place sa fac misto de tine".  Si asa mai trece o zi cam ciudata pentru unii iar pentru tine? Pai nici ca-ti pasa. E la fel ca toate celalalte..mult ras. Iesi in evidenta prin ceva aparent ciudat care pe tine te caracterizeaza. Si oare de ce? Pai simplu esti diferit.



4 comentarii:

  1. Anonim17.1.12

    hmmm... azi se intampla ceva ( sau s-a intamplat de ceva zile) pt ca postul transmite un mesaj clar catre lume.. sa nu va pese cum sunt eu.. sa va pese cum sunteti voi in rpimul rand!... Da e rau cand lume ate considera ciudat pt comportament.. si vorba ta nici ca trebuie sa iti pese.. Imi place postul tau, e tare natural si pornit din adancul sufletului... e o parere pe care eu o sustin. Nimeni nu trebuie sa critice felul tau de a fi si nici sa rada de tine.. ei trebuie sa rada CU tine!!! Insa viata e plina de profitori si lingusitori.. rar gasesti persoane care sa rada intr-adevar cu tine, care sa te aprecieze pe tine si nebunia ta.. care sa iti zambeasca sincer si sa iti impartaseasca sentimente adevarate.. Dar sti de ce se intampla asta? Pt ca lumea este LASA! Nu are curajul sa pluteasca pe valurile fericirii a nebuniei interioare si exterioare....!
    Cam atat de zis.. ca nu vreau s aintrec postul :)).. Insa vreau doar sa mai spun.. ca are o vibratie puternica... este foarte interesant!

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci piscot!:* Postu asta nu e pentru ca m-a spuarat cineva ci pentru ca mi se pare ca suntem prea seriosi si nu traim exact ceea ce simtim si nu aratam cine suntem. Stam acolo inchisi intr-o cutie de aluminiu si nici macar raza cea mai mica de soare nu o vedem. Ceea ce e asa de trist..acum doua zile ma uitam doamne cat de frumos e cerul..si vorbeam cu o fata care l-a apreciat pentru cateva secunde iar dupa s-a rput de frumusetea exterioara si a revenit pe pamant. Pe cand eu? Imi venea sa zbor. Vroiam sa prind luna in mana si stelele sa le tin pentru mine. Si ma simt atat de bine cand spun ceea ce simt si nu imi pasa de nimeni. Iar mesajul meu pentru restul este FITI VOI! NU VA MAI LASATI CONTROLATI DE IMPREJURARI spunet ce ganditi. Cantati, radeti, simtiti-va bine in pielea voastra. Nu va fie teama!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonim17.1.12

      da patricia... asa e:(.. ar trebui sa fim noi ar trebui sa fim mai visatori.... ca sa trecem mai usor peste greutati...! ce frumos.. si eu visam acum cateva zile la luna si la stele dupa cum poti vedea din postul acesta http://crash4crantz.wordpress.com/pagini-romanesti/un-zambet-un-luceafar-si-o-luna/ ... sper sa iti placa!!! visam ca sunt ale mele..:) astept parerea ta despre post:*! sti tu esti un model pentru mine in sloganul "fi tu, razi, exteriorizeaza-ti nebunia !!! :))"

      Ștergere
  3. foarte frumos postul piscot:*

    RăspundețiȘtergere