Persoane interesate

joi

Heeei , tu!




Heeei . Inca nu am 17 ani dar acest post nu este pentru mine. Cica avem un om important aici care asteapta un post . Piscot ! Ti-am promis. Hmm.. stau si ma gandesc oare ,, cum e la 17 ani? " . Stii vesnica intrebare ,, Cum te simti cand ai . . . ? " . Wow.. pai nu stiu ce sa zic . Gen sunt special pentru o zi . Facebook . Prieteni . Colegi . Heei si familie . .  Mda . . ceva deosebit pentru 24 de ore . Se face 0:00 si toata lumea     ,, La multi aaaani  ! " . Telefonul suna fara se se mai opreasca . Si un om fericit ca te-a prins pe fir cica zice : ,, Heeeei e ziua taaaa ai mai imbatranit cu un an! ... ( la multi ani si toate cel dupa . . ) Te las numai tin firul ocupat ca esti cautata! " .  Mama si te simti atat de bine cand vezi mesaje de la minim 10 persoana care stiu pentu un moment ca existi . Si trece si ziua asta , una dintre cele mai fericite zile . Si. . . a pai nimic . Vine maine cand lumea vede pe  facebook cate urari ai primit si ramane ,, WOW! " . Si totusi te simti atat de bine si in acelasi timp zici ,, Mama nu se mai poresc!! " . Cam asa e ziua ta , a mea si a altuia . Dar asta nu conteaza , asta e de fapt rutina , ceea ce conteaza e ca oamnei aia care iti ureaza ceva timp de 24 de ore chiar  isi fac timp pentru tine macar un minut ! De asta e improtanta ziua aceea. . fiindca toti care vor iti acord atentie macar putin si te face sa ajungi la cer parca , plutind de-asupra tuturor. Pisc'  e ziua ta si inca odata vreau sa-ti spun ,, La multi ani!"  .

3 comentarii:

  1. Anonim14.10.11

    Patri.. comentariul depaseste orice limite, si nu masa astia sa il public.. asa ca il vei gasi la mine pe blog ca si post :) ...o sa afli multe chestii interesante din el.
    Deci comentariul se afla la linkul urmator :
    http://crash4crantz.wordpress.com/pagini-romanesti/17-2/

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim8.11.11

    Patri, nu e zi in care sa nu citesc acest post, dimineata, cand invat.. seara...:) si tot nu m-am saturat de el, e atat de frumos, atat de...ATAT... asa ca iti mai multumesc o data :)

    RăspundețiȘtergere