Persoane interesate

marți

Joc de culori

Verde , rosu , galben , negru  . . sunt doar niste culori . Ciudat e ca uneori te influenteaza . Te fac parca sa te gandesti  "oare care ma reprezinta? " . Si . . ciudat e ca atunci cand vezi o anumita culoare te gandesti la starea omului . Pic ! Un strop in coltul opus ca sa iasa ceva in coltul de langa . Si . . tot asa viata se contureaza dupa starile tale. Razi . Plangi . Esti calm . Iubesti . Culori. Negru . Albastru . Rosu . Crezi ca tu esti cineva si acel cineva e o picatura din fiecare culoare ! Speri ca maine va fi bine si binele nu e rau . Mereu vei zambi , dar in spatele tau se va ascunde si o noanta derivata din tristete . Gri. Vei spune " stii . .  asta sunt eu ! " . 





2 comentarii:

  1. Anonim5.10.11

    Aseara am asteptat cu nerabdare sa postezi ceva, doar ca ochii au inceput sa-mi joace feste si refuzau efectiv sa mai stea in fata calculatorului. Dar astazi m-am trezit cu gandul ca trebuia sa fac ceva, insa nu stiam ce... asa ca am luat caietu si cartea de bio si m-am apucat de invatat, am ajuns si la tema si am zis (hopa am nevoie de net :)) ) am deschis pc-ul am inceput sa "sarciuiesc" pe aici si am intrat si pe blogu lu` moa si uite asa vazand postul in care te-am mentionat mi-am adus aminte ce trebuia sa fac :))... sa intru sa-ti verific activitatea.
    Legat de post, are atat de putine culori de pe paleta care transmit atat de multe, atat de multe simtiri in doar cateva culori, si daca doar cateva transmit atat de multe...iti dai seama toate ce-or sa faca din tine... din noi?
    Imi place foarte multe sintagma "viata se coloreaza dupa starile tale", e foarte adevarata, insasi viata e un tablou, un tablou colorat cu starile tale si cu tot ceea ce tine de tine, pentru ca asa cum fiecare celula reprezinta o parte din tine, asa si fiecare nuanta de culoare e o mica particica din ceea ce esti tu cu adevarat :)
    Mi-a placut asemanarea dintre suflet si personalitate cu niste culori ce atarna pe un tablou vazute de toti si neintelese de nimeni :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hei Piscot. Iti multumesc mult ca ai citit postul In legatura cu culorile am dat doar cateva exemple . M-am uitat la desenul meu si am zis mai hai sa imbin culorile cu ce am creat . Stii eu mereu o sa vad viata ca pe o paleta de culori pentru ca asa sunt eu , imi place sa dau viata ideilor mele . Din aceasta cauza am pus si titlul la blog " Pe aripile ei"

    RăspundețiȘtergere