Persoane interesate

luni

O singura zi




Hmm . . 9 am . Ma trezesc. Mananc. Dus . Televizor. Bio. Scoala . Plictiseala . Poate prea ciudat pentru mine. Ma simt rau . Foarte rau. Imi trece. Bio iar. Multa matematica . Informatica . Pauze. Rad . Rad mult. Oboseala . Informatica iar. Puaza . O pauza lungaaa . Tic. Nimic important . Vorbim . Nota . O nimica noata care conteaza pentru mine. Plec. Centru. Un salut poate doua . Atat . Acasa . Alex . Graba . Luna . Stele.  Scari . Veselie . . . Tristete . Plang . Doar eu . . uitata undeva intr-un colt. Plang . Ei . Zambesc.

6 comentarii:

  1. Anonim3.10.11

    Despre Tristete am vorbit pe mess...nu merita. Imi place mult postul asta. Multe propozitii scurte ce se leaga atat de frumos, propozitiile astea scurte imi dau senzatia de alunecare pe o ata bine intinsa si foarte subtire ce este oricand gata sa se rupa.
    Dar conform celor spuse mai sus, ata asta nu are un capat acum, dar cu siguranta are un nod... un nod peste care trebuie sa treci, un nod dupa care cursul atei se schimba, devina unul lin plin de fericire si momente frumoase, de neuitat, momente compuse din dorintele si gandurile tale, momente compuse din tine si tot ceea ce insemni tu, momente ce nu trebuie sa le lasi calate in picioare de nimeni, pt ca astfel te-ai lasa calcata in picioare pe tine:). Gandeste-te la asta si ZAMBESTE, viata asa cum e ea e frumoasa, viata e ca o carte deschisa din care inveti mereu, inveti sa cazi, sa te ridici, sa suferi, sa zambesti, sa alergi, sa stai, sa simti, sa-ti doresti si sa iubesti. Invata sa pretuiesti cartea asta, invata sa zambesti dupa fiecare invatatura, fie ca e ea neplacuta sau placuta, asa cum e ea, te invata sa iti formezi propria ta personalitate, iti intareste sufletul si inima, si chiar daca poate nu iti vine sa crezi mai tarziu fiecare suferinta, fiecare durere platita in lacrimi o sa iti aduca de mii de ori mai multe bucurii, tu trebuie doar sa sti sa le primesti.. Eu atat am avut de spus.. sper sa nu te fi obosit prea tare... Danutza-Pishky- 3.14shky- piscot- crash4crantz de pe wordpress- colega ta:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult Piscot! Ai multa dreptate si ma bucur ca iti place stilu asta. L-am invatat dintr-o carte care m-am apucat sa o citesc cu ceva timp in urma.

    RăspundețiȘtergere
  3. Bai, respira. Ti-am mai zis eu. Respiratia e cheia.
    Si plangi. De fiecare data cand simti nevoia. Te calmeaza. Te descarci.
    Si zambeste. Razi si mai muult decat razi de obicei ( desi si in mod normal razi intr-o zi mai mult decat rad eu intr-o luna ).

    Hai, maine e o noua zi. :*

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Cori! Si cu rasul daa chiar daa.:))

    RăspundețiȘtergere
  5. Sis cum adica plang?
    Serios!?
    Ce-i asta?
    Stii ca daca ai probleme poti sa-mi zici mie ca sunt mereu sa te ascult!
    Ca sa fim intelesei!!:))

    RăspundețiȘtergere